News Flash:

Farfalle cu carnaciori

20 Iulie 2011
1737 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu carnaciori
Ingrediente: 500 gr farfalle 500 gr carnaciori 1 ceapa 1 gogosar 2 linguri sos soia 2 linguri sos chilli 50 ml ulei 1 lingura de seminte verzi de busuioc sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare , conform instructiunilor de preparare, se scurg de apa. Ceapa se curata si se taie marunt, gogosarul se curata si se taie felii subtiri, carnatii se taie rondele si se prajesc in ulei. La urma se adauga sosurile de soia si de chili+ busuiocul verde. Pastele se servesc calde, acoperite de carnaciori. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar paste sos chilli karawankenperle boia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2973 viz    0 com
1000 viz    0 com
6022 viz    0 com
1387 viz    0 com
1107 viz    0 com
1675 viz    0 com
880 viz    0 com
7545 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019083 (s)