News Flash:

Farfalle alla puttanesca

22 Iunie 2011
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle alla puttanesca
Ingrediente: 300 gr farfalle 150 gr masline feliate 1 cutie de rosii in bulion 100 gr baton de macrou afumat 8-9 catei de usturoi 1 ceapa 50 ml vin alb oregano curry piper negru sare Mod de preparare: Pastele se pun la fiert potrivit indicatiilor de pe punga. Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la calit timp de5 minute, apoi se adauga vinul si se mai lasa 5 minute. Dupa ce s-au pregatit ceapa si usturoiul, se adauga rosiile in bulion taiate marunt, maslinele si condimentele. Pastele se scurg si se asaza in bol. Deasupra se pun cateva linguri de sos si bucati marunte de macrou afumat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene masline macrou afumat piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1116 viz    0 com
906 viz    0 com
1561 viz    0 com
1052 viz    0 com
1083 viz    0 com
1073 viz    0 com
1108 viz    0 com
1004 viz    0 com
1149 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014976 (s)