News Flash:

Fara carne sunt si mai bune - Nu ma credeti pe cuvant, testati-le - Chiftelute din cartofi si ciuperci

11 August 2017
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
200 g ciuperci
70 g faina
2 legaturi marar
4 catei usturoi
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Cureti cartofii si ii fierbi, pana intra usor furculita in ei. Intre timp, speli ciupercile si mararul si le toci. Dupa ce s-au fiert, lasi cartofii la racit, apoi ii faci piure. Peste ei pui marar, ciuperci, sare si piper, dupa gust, si usturoiul pisat.
Amesteci bine, adaugi si faina (trebuie sa lasi putina ca sa faci chiftelutele), dupa care omogenizezi compozitia. Formezi chiftelute, le treci prin faina si apoi le prajesti in ulei incins, pe ambele parti aproximativ 5 minute sau pana se rumenesc.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi ciuperci usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 37 queries | Mysql time :0.023730 (s)