News Flash:

Fagottini italiene - Pachetele cu prosciutto si mozzarella

15 Martie 2016
2326 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
400 gr faina
20 gr drojdie
apare
sare

Pentru umplutura:
100 gr prosciutto feliat
mozzarella feliata
piper
sare

Mod de preparare:

1. Pregateste aluatul din ingredientele de mai sus. Framanta-l cateva minute, apoi acopera-l si lasa-l intr-un loc caldut timp de o ora.
2. Rupe bucatele din aluat si da-le forma rotunda sau patrata.
3. Pune in mijlocul fiecareia cuburi de prosciutto si mozzarella si presara piper si sare. Impacheteaza apoi.
4. Pune aceste pachetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fagottini pachetele prosciutto antreuri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4319 viz    0 com
4883 viz    0 com
2959 viz    0 com
6329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014930 (s)