News Flash:

Eye-Opener

13 Septembrie 2011
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
Eye Opener
Ingrediente: 3 cl rom brun 12 cl Creme de Cacao 1 cl Anisette 1 galbenus 1 lingurita de zahar pudra 6 cl suc de piersici felii de piersici Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu gheata intr-un shaker, apoi se toarna amestecul rezultat intr-un pahar de whisky mai mic. Se decoreaza cu felii de piersici.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene verde bucataria internationala zahar vanilat bitter orange
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1056 viz    0 com
1264 viz    0 com
1086 viz    0 com
1586 viz    0 com
972 viz    0 com
1070 viz    0 com
978 viz    0 com
1103 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019329 (s)