News Flash:

Experimentul care te va infiora: Pui otraviti si scosi la vanzare!!!

21 Octombrie 2014
4536 Vizualizari | 0 Comentarii
pui
Trei pui, crescuti in aceleasi conditii, dar in ani diferiti, la aceeasi varsta. Fiecare arata altfel. DE CE?


Recent, un studiu efectuat de Universitatea din Alberta (Canada) a dezvaluit un lucru CUTREMURATOR: industria avicola a suferit schimbari MAJORE.

Imaginea de mai sus provine din studiu si arata cum era puiul din supermarket in 1957 si cum e in acest moment. Dupa cum se vede, are proportii considerabile, dar nu pentru ca ar fi fost hranit cu ceva mult mai bun. Dimpotriva, totul are legatura cu chimicalele si E-urile care sunt efectiv bagate in ei pentru a arata cat mai bine in vitrinele frigorifice.

Din pacate, acest lucru inseamna pentru noi, mai ales pentru copii si adolescenti, probleme de greutate si o alimentatie dezechilibrata, totul ducand la afectiuni grave, cum ar fi problemele coronariene, hipertensiunea etc.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

experimente pui e-uri pui antibiotice carne chimicale alimentatie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021742 (s)