News Flash:

Este o rulada pe care o poti face cand ai musafiri sau la o aniversare, pentru ca iese destul de multa. O poti face si cand vrei sa ai o prajitura buna pentru cateva zile RETETA AICI

25 Ianuarie 2017
138166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
250 gr biscuiti maruntiti
100 gr zahar pudra
2 linguri cacao pudra
100 ml cafea facuta mai tare
1 lingura esenta de rom
50 ml lapte semidegresat
2 linguri gem

Pentru crema:
100 gr unt
50 gr zahar pudra
50 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Amesteca ingredientele pentru blat. Trebuie sa obtii o pasta consistenta.
2. Intinde compozitia pe o folie alimentara. Ai grija sa nu fie prea groasa.
3. Amesteca ingredientele pentru crema.
4. Intinde crema uniform peste blat.
5. Ruleaza cu grija, folosind folia.
6. Baga rulada 2-3 ore in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada cocos rulada rapida fara coacere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1823 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024311 (s)