News Flash:

Este o reteta delicioasa si savuroasa - Ciuperci la cuptor, un aperitiv excelent

4 August 2017
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 

13 ciuperci mari
cateva fire de patrunjel
cateva fire de marar
1 catel usturoi
1/4 lingurita sare
1/2 lingurita boia
1/2 lingurita piper
putin ulei

Mod de preparare:

Se spala ciupercile si apoi se usuca cu servetele de hartie. Scoateti coditele. Asezati zece ciuperci in tava cu fata in jos si dati la cuptor la 220 C pentru zece minute. Scurgeti sucul lasat de ciuperci din tava si intoarceti ciupercile cu fata in sus. Tocati marunt coditele plus restul de trei ciuperci si le amestecati cu verdeturile tocate, usturoiul strivit si condimente. Umpleti palarioarele ciupercilor din tava cu amestecul de mai sus. Stropiti cu putin ulei ciupercile. Dati la cuptor la 220 grade Celsius, pentru 15 – 20 minute. Le serviti calde cu mujdei de usturoi si paine prajita.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel usturoi sare piper cuptor paine prajita
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019664 (s)