News Flash:

Este o prajitura pe care o poti face cand ai musafiri sau la o aniversare, pentru ca iese destul de multa - Panna cotta cu capsuni - O poti face si cand vrei sa ai o prajitura buna pentru cateva zile Reteta aici

1 Iunie 2017
2267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g capsuni
150 g zahar
2-3 plicuri zahar vanilat
500 ml smantana pentru frisca
150 ml lapte
15 g gelatina
esenta de vanilie

Mod de preparare:

Nimic nu se compara cu aroma capsunilor, indiferent de preparatul in care isi fac loc!
Iar aceasta panna cotta, este pur si simplu delicioasa si foarte usor de preparat, cu doar cateva imgrediente.
Puneti capsunile pe foc impreuna cu 50 g zahar si lasati-le sa fiarba 5-6 minute, apoi treceti-le prin sita.
Puneti gelatina la hidratat in laptele rece.

Citeste si Sfaturi pentru gatit panna cotta

Incalziti smantana si dizolvati restul de zahar in ea. Adaugati si zaharul vanilat si un praf de sare, pentru accentuarea gustului.
Diluati gelatina pe baie de aburi si amestecati-o imediat cu smantana calduta, apoi adaugati esenta si capsunile trecute prin sita, omogenizati amestecul si turnati-l in forme.
Dati formele la frigider pentru o ora, apoi puteti rasturna panna cotta pe platou si o ornati dupa imaginatie, cu frunze de menta, capsuni sau jeleu de capsuni, chiar si cu dulceata.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

capsuni lapte gelatina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020947 (s)