News Flash:

Este momentul sa testezi o reteta foarte usoara, cu un gust deosebit. Ce ar fi sa pui la copt niste cartofi cu usturoi?

22 Februarie 2017
7599 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

8 cartofi mijlocii, decojiti si taiati in felii subtiri
pudra de usturoi
250 g branza Cheddar, rasa
300 ml crema de gatit usoara
conopida (fiarta) -optional
smantana - optional
cascaval ras - optional

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius, optiunea cu aerisire. Dati cu spray de gatit un vas de copt patrat (de yena).
Se pune un strat de cartofi la baza vasului. Presarati deasupra granulele de usturoi (praful). Puneti apoi branza rasa si o portie buna de crema. În continuare repetati procedeul pentru inca 2- 3 sau mai multe straturi. Poti adauga si conopida fiarta, daca doresti. Si peste ea sa mai razi niste cascaval si sa pui si smantana.
Acoperiti cu staniol si dati la copt timp de 1 ora sau pana cand se patrund cartofii. Dati la o parte staniolul la final si mai lasati la copt timp de inca 5 minute pana cand cartofii devin maro.
Se poate servi ca garnitura la friptura sau ca un preparat separat, cu salata.

sursa: culinar.rol.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cheddar conopida smantana celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016968 (s)