News Flash:

Espresso cu ciocolata

29 August 2011
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Espresso cu ciocolata
Ingrediente: 2 polonicuri de espresso (2x7 g) 1 lingurita de zahar 2 globuri de inghetata de ciocolata 4 boabe de cafea Mod de preparare: Mai intai se prepara espresso. Apoi se toarna in doua cesti si se indulceste. Se adauga cate un glob de inghetata de ciocolata si se decoreaza cu boabe de cafea. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

expresso bucataria internationala usturoi pudra rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1040 viz    0 com
1082 viz    0 com
1068 viz    0 com
1016 viz    0 com
979 viz    0 com
1083 viz    0 com
1056 viz    0 com
1019 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013056 (s)