News Flash:

Espresso cu ciocolata

29 August 2011
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Espresso cu ciocolata
Ingrediente: 2 polonicuri de espresso (2x7 g) 1 lingurita de zahar 2 globuri de inghetata de ciocolata 4 boabe de cafea Mod de preparare: Mai intai se prepara espresso. Apoi se toarna in doua cesti si se indulceste. Se adauga cate un glob de inghetata de ciocolata si se decoreaza cu boabe de cafea. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

expresso bucataria internationala usturoi pudra rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

989 viz    0 com
1029 viz    0 com
1025 viz    0 com
962 viz    0 com
933 viz    0 com
1037 viz    0 com
1007 viz    0 com
953 viz    0 com
1054 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019066 (s)