News Flash:

Espresso cu ciocolata

29 August 2011
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
Espresso cu ciocolata
Ingrediente: 2 polonicuri de espresso (2x7 g) 1 lingurita de zahar 2 globuri de inghetata de ciocolata 4 boabe de cafea Mod de preparare: Mai intai se prepara espresso. Apoi se toarna in doua cesti si se indulceste. Se adauga cate un glob de inghetata de ciocolata si se decoreaza cu boabe de cafea. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

expresso bucataria internationala usturoi pudra rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

965 viz    0 com
1006 viz    0 com
990 viz    0 com
940 viz    0 com
902 viz    0 com
1011 viz    0 com
988 viz    0 com
925 viz    0 com
1028 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 25 queries | Mysql time :0.014428 (s)