News Flash:

Escalop in sos de rosii

9 Iunie 2012
2338 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pulpa de vitel
2 linguri faina
sare
piper
boia de ardei


Pentru sos:

300 ml suc de rosii
5 catei usturoi
200 ml supa de vita
50 ml vin alb
50 g unt
busuioc
patrunjel verde
oregano
sare
piper


Mod de preparare:


Carnea taiata bucati se bate cu ciocanul de snitel. Amestecam condimentele cu faina, dam bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline. O scoatem pe o farfurile si o acoperim. Topim untul intr-o tigaie, apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin. Adaugam supa de vita, vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust. Adaugam bucatile de carne si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina usturoi vin alb unt busuiocpatrunjel verdeoreganosarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013587 (s)