News Flash:

Escalop de curcan in sos de smantana

12 Martie 2012
3458 Vizualizari | 0 Comentarii
Escalop de curcan in sos de smantana
Ingrediente:

4 escalopuri de curcan, putin batute
4 linguri de smantana
20 grame de unt
50 ml vin alb
sare
scortisoara
piper

1 buchetel mic de patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se taie escalopul de pui in fisiute de cca 6 cm lungime si 1-1,5 cm latime. Acestea sunt "goujaunnette". Se perpelesc in untul topit si incins, la foc viu, 3 minute pe o parte, 3 pe cealalta, iar la sfarsit le asezonam cu sare, piper si un pic de scortisoara. Le scoatem din tigaie si le rezervam la cald. Adaugam in tigaie vinul si deglasam tigaia de resturile de carne lipite, ajutandu-ne de o spatula,d upa care adaugam si smantana. Lasam sa fiarba totul la foc mediu, 3 minute, dupa care adaugam iar carnea in tigaie, asezonam inca o data daca este nevoie, adaugam si patrunjelul tocat si mai fierbem inca 2 minute.
Garnitura este simpla, un buchet de broccoli, desfacut in buchetele mici, oparit 3 minute in apa clocotita cu sare, clatit cu apa rece si scurs, insotit de orez cu bob lung alb fiert, simplu.
Escalop de curcan in sos de smantana pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana vin alb sarescortisoarapiper patrunjel tigaie garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019070 (s)