News Flash:

Erbazzone Fritto

2 Mai 2011
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Erbazzone Fritto
Ingrediente: - 1 kg bietole (frunze sfecla) - 150 g parmezan - 75 g unt - 50 g pesmet - 2 oua - 2 linguri faina - ulei de floarea soarelui - condimente, sare - lapte (optional, in cazul in  care compozitia e tare) Mod de preparare: Curatam frunzele de sfecla, le spalam si le punem in apa clocotita pentru 5 minute. Le punem la scurs, apoi se storc bine. Se calesc putin in unt, apoi se pun intr-un castron mare, adaugati parmezanul ras, pesmetul, ouale batute si faina cernuta. Amestecati bine compozitia, sa fie putin moale, in caz ca aluatul e mai tare adaugati putin lapte. Se incinge uleiul si formam erbazzonele ca pe omleta, se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane bucataria internationala sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013969 (s)