News Flash:

Enchilada cu cartofi si carnaciori, PAS cu PAS - FOTO

17 Noiembrie 2014
4010 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de ulei vegetal
1 cartof dulce mediu
2 catei de usturoi
10 tortilla
cca 350 gr branza razuita
1 ardei foarte putin picant
3 carnaciori de porc
sos enchilada

Mod de preparare:

Curata cartoful si taie-l cubulete. Indeparteaza codita si semintele de la ardei si fa-l bucatele. Marunteste usturoiul.

Pune ulei intr-o tigaie si soteaza cateva minute ardeiul, cartoful si usturoiul. Dupa vreo 10 minute, timp in care s-au inmuiat, adauga carnaciorii rupti in bucati mai mari. Dupa 5 minute pulverizeaza spray de gatit intr-o tava anti-aderenta si incinge cuptorul la 176 de grade Celsius.
Pune pe fiecare foaie de tortilla niste umplutura pregatita anterior, apoi ruleaz-o si sigileaza bine capetele. La final, pune rulourile in tava de copt, toarna sosul enchilada, presara branza si da la cuptor pentru 20 de minute. Acest preparat se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete enchilada enchilada cartofi enchilada carnaciori aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016282 (s)