News Flash:

Enchilada cu carne de porc

9 Ianuarie 2015
1677 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 foi de tortilla
750 gr sos pentru enchilada
450 gr branza data pe razatoare
400 gr porumb la conserva, scurs
230 gr fasole neagra
1 lingura ulei de masline
450 gr carne de porc maruntita

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Rumeneste carnea in lingura de ulei cam un minut si jumatate (nu o intoarce deloc), apoi pune-o intr-un bol si adauga porumbul, fasolea, 230 gr sos si 230 gr branza. Omogenizeaza.
Pune 230 gr sos intr-o tava de copt. Umple foile de tortila cu mixul cu carne, ruleaza-le, apoi aseaza-le in tava si toarna restul de sos. Baga totul in cuptor pentru 10 minute. Scoate tava, presara restul de branza si baga inapoi, tot pentru 10-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


enchilada retete internationale retete carne tortilla carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019599 (s)