News Flash:

Egg Foo Yong

28 Iunie 2011
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Egg Foo Yong
Ingrediente: 3 linguri muguri de fasole 1 ceapa medie 2 catei de usturoi 2 fire de ceapa verde 100 gr parmezan ras 4 felii subtiri de sunca presata 2 linguri porumb dulce conservat 1 lingura sos de soia 6 oua medii 1 jumatate lingurita piper alb 1 lingura sherry jumatate piept de pui fiert sare ulei de masline Mod de preparare: Se spala foarte bine ceapa, mugurii de fasole, usturoiul si ceapa verde, apoi se toaca si se pun la calit in ulei de masline, lasandu-se timp de 2-3 minute, amestecand mereu. Se adauga usturoiul zdrobit, se lasa 1 minut, amestecand, apoi se adauga sunca tocata fasiute subtiri, pieptul de pui cubulete, porumbul dulce conservat, piper alb, lasandu-se 1-2 minute la prajit. Se bat bine cele 6 oua apoi se toarna peste amestecul din tigaie, se amesteca cu o lingura de lemn si se lasa pana se face crusta, apoi se intoarce, amestecand mereu sa nu ramana compact. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://eggfooyong.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte bucataria internationala usturoi almette sarmale nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1913 viz    0 com
990 viz    0 com
1213 viz    0 com
1324 viz    0 com
2011 viz    0 com
2400 viz    0 com
1305 viz    0 com
1736 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017957 (s)