News Flash:

Egg Foo Yong

28 Iunie 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Egg Foo Yong
Ingrediente: 3 linguri muguri de fasole 1 ceapa medie 2 catei de usturoi 2 fire de ceapa verde 100 gr parmezan ras 4 felii subtiri de sunca presata 2 linguri porumb dulce conservat 1 lingura sos de soia 6 oua medii 1 jumatate lingurita piper alb 1 lingura sherry jumatate piept de pui fiert sare ulei de masline Mod de preparare: Se spala foarte bine ceapa, mugurii de fasole, usturoiul si ceapa verde, apoi se toaca si se pun la calit in ulei de masline, lasandu-se timp de 2-3 minute, amestecand mereu. Se adauga usturoiul zdrobit, se lasa 1 minut, amestecand, apoi se adauga sunca tocata fasiute subtiri, pieptul de pui cubulete, porumbul dulce conservat, piper alb, lasandu-se 1-2 minute la prajit. Se bat bine cele 6 oua apoi se toarna peste amestecul din tigaie, se amesteca cu o lingura de lemn si se lasa pana se face crusta, apoi se intoarce, amestecand mereu sa nu ramana compact. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://eggfooyong.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

linte bucataria internationala usturoi almette sarmale nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1807 viz    0 com
913 viz    0 com
1159 viz    0 com
1258 viz    0 com
1851 viz    0 com
2279 viz    0 com
1233 viz    0 com
1674 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013157 (s)