News Flash:

Ecler cu crema de vanilie

26 Octombrie 2011
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ecler cu crema de vanilie
Ingrediente: 12 linguri faina 8 oua 200 gr unt crema de vanilie 1 lingura zahar 2 pahare lapte Pentru crema: 8 galbenusuri 50 gr unt 6 linguri amidon de porumb 6 linguri de zahar un praf de sare 1 l lapte Mod de preparare: Se pun in cratita untul, laptele, un praf de sare, zaharul. Se pun la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca se toarna toata faina odata si se amesteca repede si bine pana se formeaza o coca rotunda, dar fara sa fiarba. Se lasa cateva minute sa se raceasca si se aduga oualele unul cate unul. Aluatul se pune intr-o punga taiata la varf si se modeleaza bastonase in tava la distanta intre ele. Se tin la cuptor in jur de 30 minute. Cand s-au racit se taie pe lung si se umplu cu crema dorita. Crema: Se pune laptele la foc sa se incalzesca. Separat se amesteca galbenusurile cu un praf de sare, zaharul si amidonul, dupa care se toarna in fir subtire laptele caldut. Totul se transfera inapoi in craticioara si se pune pe foc mic pana se ingroasa, amestecand continuu, sa nu se lipeasca crema de vas. Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga untul, se amesteca bine pana se topeste, se acopera vasul cu o folie sa nu prinda crusta si se lasa sa se raceasca bine de tot. Dupa aceea se umplu eclerele. Se orneaza dupa gust, cu glazura de ciocolata sau zahar pudra. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina paste spirale lapte galbenus unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1394 viz    0 com
1204 viz    0 com
2397 viz    0 com
971 viz    0 com
1121 viz    0 com
2811 viz    0 com
1111 viz    0 com
2542 viz    0 com
2556 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013807 (s)