News Flash:

Ecler

5 Mai 2011
1747 Vizualizari | 0 Comentarii
Ecler
Ingrediente: 350 ml apa 250gr margarina 200 gr faina 2 l lapte 5 plicuri budinca de vanilie 500 gr ciocolata menaj 10 linguri ulei 200 ml frisca lichida Mod de preparare: 350ml apa, 250gr margarina se fierb pe foc pana se topeste margarina apoi se adauga 200gr faina si se amesteca pana se face o pasta. Se ia de pe foc si se adauga pe rand 7-8 oua. Se pune cu lingura in tava unsa cu ulei si se coc la foc mijlociu aproximativ 30 minute. Se lasa sa se raceasca. Apoi se vor taia la baza si se vor umple cu urmatoarea compozitie: 2 l lapte si 5 plicuri budinca de vanilie (sau dupa preferinte) care se prepara dupa instructiunile de pe plic. Cand budinca e rece se umplu eclerele. Glazura 500gr ciocolata menaj se topeste la foc foarte mic cu 10 linguri ulei alimentar. Fiecare ecler se trece prin ciocolata topita se lasa sa se usuce ciocolata, apoi se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec banana bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2726 viz    0 com
2166 viz    0 com
1416 viz    0 com
3497 viz    0 com
5116 viz    0 com
2530 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019718 (s)