News Flash:

Ea a intins niste foi de aluat pe masa, le-a umplut cu branza, le-a rulat, apoi le-a pus in tava si le-a acoperit cu smantana. Ce a scos din cuptor e DEMENTIAL. Azi testez si eu reteta

10 Martie 2017
48216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450-500 gr aluat foietaj
6-7 oua
220 gr smantana
350 gr branza
150 gr unt
ulei

Mod de preparare:

1. Dezgheata aluatul, imparte-l in mai multe bucati, apoi intinde-le pe masa.
2. Amesteca 4-5 oua cu branza.
3. Topeste untul si unge cu el fiecare blat, apoi acopera cu umplutura cu branza si ou. Ruleaza fiecare blat.
4. Unge cu ulei o forma de copt si pune in ea ruladele, una langa alta.
5. Amesteca smantana cu restul de oua si toarna mixul peste rulade.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 30-35 de minute sau pana cand placinta se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta branza placinta cuptor placinta aluat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016454 (s)