News Flash:

E cea mai aspectuoasa garnitura pentru friptura - Dovlecei la cuptor - Sa o incerci si tu

30 Iunie 2017
6680 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:
 
4 dovlecei
2 lingurite busuioc uscat
o jumatate lingurita de cimbru
3 linguri ulei masline
sare si piper
cateva feliute de masline negre
o cana de rosii cherry
o cana de branza de vaci
o felie de branza telemea
2 linguri de iaurt grecesc
2 oua
o felie de cascaval tocata marunt
patrunjel sau busuioc proaspat pentru ornat
 
Mod de preparare:
 
Taie dovleceii jumatati, de-a lungul, si scoate-le partea cu semintele.
Unge o tava cu ulei si aseaza pe ea dovleceii si rosiile cherry.
Amesteca intr-un vas uleiul de masline, branza, iaurtul, cascavalul, ouale, maslinele, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul.
Umple dovleceii cu acest amestec si baga tava la cuptorul incalzit in prealabil.
Cand incep sa se rumeneasca, scoate-i din cuptor si serveste-i pe post de garnitura la o friptura sau ca fel principal.

sursa: dietetik
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc uscat masline negre iaurt grecesc busuioc cuptor garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023644 (s)