News Flash:

E atat de buna! Cum sa prepari o negresa cu nectarine

13 Iunie 2017
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
200 g zahar
160g unt
4 oua
8 linguri cacao 
4 lg ciocolata rasa
300g iaurt natural
1 pachet praf de copt
sare
4 nectarine (taiate in jumatate)
1 plic zahar vanilat (n-am avut zahar brun)
unt pentru uns tava

Mod de preparare:

Am uns tava cu unt si am presarat zahar vanilat. Apoi am asezat jumatatile de nectarine la o distanta de egala una de cealalta, cu partea in care a fost samburele in jos.

Am frecat untul cu zaharul, am adaugat galbenusurile unul cate unul, apoi am adaugat faina cernuta impreuna cu cacaoa si praful de copt (deja amestecate)  si apoi am adaugat iaurtul si ciocolata rasa. Separat am batut albusurile spuma cu un praf de sare, apoi le-am pus in amestec,  omogenizand cu o lingura, de jos in sus.

Am rasturnat compozitia peste nectarine si am copt in cuptorul preincalzit, cca 40-45 de minute.
Cand s-a racorit am rasturnat-o pe un blat cu nectarinele in sus si am taiat-o patrate in asa fel incat nectarinele sa fie plasate in centrul fiecarei negrese. Am pudrat cu zahar.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar ciocolata rasa iaurt natural nectarine blat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020969 (s)