News Flash:

Dupa ce o sa gusti din acest peste in sos de lamaie si usturoi, o sa renunti definitiv la clasicul mujdei

20 Septembrie 2017
2470 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pestele este foarte gustos, fiind recomandat sa il consumi de cel putin doua ori pe saptamana. Incearca o reteta simpla de pastrav in sos de lamaie si usturoi.

Ingrediente:

2 bucati mari file de pastrav
2-3 linguri ulei
1 lingura mix de condimente
4 catei de usturoi, feliati
3 linguri zeama de lamaie
2 linguri vin alb
2 linguri unt, la temperatura camerei
2 linguri patrunjel tocat
sare

Mod de preparare:

Asezonezi bucatile de peste cu mixul de condimente si sare, dupa gust. Le rumenesti intr-o tigaie in putin ulei, 3-5 minute, pe fiecare parte, la foc mediu. Dai tigaia la o parte, acoperi cu un capac, si mai lasi pestele inauntru inca 5-10 minute, pana se intrepatrunde complet. Scoti pe o farfurie.
In aceeasi tigaie, adaugi usturoiul, zeama de lamaie si vinul. Dai la foc mic 1 minut, pana ce usturoiul se inmoaie usor. Iei de pe foc. Amesteci cu untul si 1 lingura de patrunjel, pana la omogenizare. Intorci pestele in tigaie si il combini cu sosul. Servesti cu patrunjelul ramas.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav usturoi unt farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015347 (s)