News Flash:

Dupa ce o sa gusti din acest peste in sos de lamaie si usturoi, o sa renunti definitiv la clasicul mujdei

20 Septembrie 2017
1475 Vizualizari | 0 Comentarii
Pestele este foarte gustos, fiind recomandat sa il consumi de cel putin doua ori pe saptamana. Incearca o reteta simpla de pastrav in sos de lamaie si usturoi.

Ingrediente:

2 bucati mari file de pastrav
2-3 linguri ulei
1 lingura mix de condimente
4 catei de usturoi, feliati
3 linguri zeama de lamaie
2 linguri vin alb
2 linguri unt, la temperatura camerei
2 linguri patrunjel tocat
sare

Mod de preparare:

Asezonezi bucatile de peste cu mixul de condimente si sare, dupa gust. Le rumenesti intr-o tigaie in putin ulei, 3-5 minute, pe fiecare parte, la foc mediu. Dai tigaia la o parte, acoperi cu un capac, si mai lasi pestele inauntru inca 5-10 minute, pana se intrepatrunde complet. Scoti pe o farfurie.
In aceeasi tigaie, adaugi usturoiul, zeama de lamaie si vinul. Dai la foc mic 1 minut, pana ce usturoiul se inmoaie usor. Iei de pe foc. Amesteci cu untul si 1 lingura de patrunjel, pana la omogenizare. Intorci pestele in tigaie si il combini cu sosul. Servesti cu patrunjelul ramas.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav usturoi unt farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020334 (s)