News Flash:

Dupa ce le-am luat din tigaie, nici ca m-am lasat pana nu le-am terminat - Crochete de cartofi cu branza

30 Iunie 2017
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr cartofi
70 gr unt
200 gr branza
3 oua
250 ml ulei
20 gr drojdie
sare
faina

Mod de preparare:

 
Se fierb cartofii si se piseaza ca la piure, se adauga untul,drojdia, sarea si branza rasa.
Albusurile batue spuma si faina cat cuprinde se framanta tot si se lasa sa creasca.
Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie cu paharul. Se lasa din nou sa creasca si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc fierbinti cu cascaval ras deasupra.

sursa: retete culinare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza drojdie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012329 (s)