News Flash:

Dupa ce au gustat-o, mofturosii mei au mai cerut o portie - Mancarica de post, cu cartofi si varza

5 Septembrie 2017
2243 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Daca tii post sau pur si simplu iti doresti sa renunti la carne, aceasta tocanita este o alegere ideala!

Ingrediente:

1 varza medie
500 g cartofi
2 cepe medii
1 morcov
5 catei de usturoi
150-200 ml sos de rosii
2 frunze de dafin
sare
boia
cimbru
rozmarin
piper dupa gust

Citeste si Mancarica de vinete ca-n Italia - Iata reteta autentica de caponata

Mod de preparare:

Rapida, usoara, sanatoasa, satioasa si super gustoasa. O mancarica perfecta pentru zilele de post sau pentru cele in care nu vrei sa gatesti cu carne.
Curata cartofii, taie-i si pune-i 5-10 minute la fiert.
Taie ceapa julien si pune-o la calit, cu putina sare. Toaca varza (tot julien) si adaug-o peste ceapa. Amesteca, pune capacul si lasa la facut. Taie morcovul (in fasii lungi, subtiri, cu ajutorul curatatorului de cartofi) si pune-i si pe ei la calit.
Adauga cartofii peste varza, condimenteaza, amesteca usor, pune capacul si lasa la facut pana cand se patrund cartofii.
Spre final, adauga si sosul de rosii, frunzele de dafin si usturoiul (intreg, feliat sau pisat – dupa cum doresti). Mai lasa 5 minute, acoperit, apoi serveste.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita cartofi usturoi cimbru citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024658 (s)