News Flash:

Dupa ce am mancat o felie din aceasta pizza, mi-am scris reteta in caietul cu retete, ca sa nu o pierd. V-o recomand

1 Februarie 2018
33636 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

Pentru blat:

  • 3 linguri faina
  • 2 oua
  • 3 linguri maioneza

Citeste si Am mancat cu mare pofta aseara. Nimic nu a ramas in farfurie. Astazi repet reteta de tarta cu branza si aluat din cartofi

Pentru umplutura:

  • 1 rosie
  • 1 ceapa mica
  • 200 gr salam
  • 200 gr cascaval dat pe razatoare
  • verdeata (dupa gust)

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele pentru blat si potriveste de sare. Unge cu putin ulei o tava si pune aluatul in ea. Acopera aluatul cu ingredientele de la umplutura. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 15-25 de minute.

Citeste si Paste cu carne de pui si branza la cuptor

Citeste si reteta de ciulama de ciuperci

De ce ai nevoie pentru ciulama de ciuperci:

  • 1 kg ciuperci amestecate (champignon albe, brune si Pleurotus)
  • 3 cepe mici
  • 5-6 catei de usturoi
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingura de faina

Citeste si Peste la cuptor cu legume

  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel, dupa gust
  • mamaliga

Citeste si Acest amestec din doar 2 ingrediente vindeca 33 de boli – Este la indemana oricui

Cum se prepara ciulamaua de ciuperci:

Toci ceapa marunt si o pui la calit intr-o lingura de ulei, apoi adaugi ciupercile taiate felii subtiri, sare si piper, dupa gust. Lasi pe foc pana se inmoaie. Amesteci smantana pentru gatit cu o lingura de faina, cu usturoiul zdrobit si torni peste ciuperci. Mai lasi cateva minute pe foc, opresti focul si presari patrunjelul tocat. Servesti cu mamaliga.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pizza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014678 (s)