News Flash:

Dulceata picanta de gogonele

16 Iulie 2019
244 Vizualizari | 0 Comentarii

Vara iti aduce o bogatie de fructe, legume, condimente si ierburi. Le poti aduna pe toate in felurite dulceturi de legume si fructe si in siropuri de care te vei bucura tot anul! Dulceata picanta de gogonele este una dintre ele.
 
Ingrediente:

  • 1 kg gogonele
  • 2 ardei iuti verzi
  • 3 cm radacina de ghimbir
  • 3 catei usturoi
  • 400 g zahar
  • 200 ml apa

Mod de preparare:

Speli gogonelele, le tai cubulete si le pui intr-o oala, cu zaharul si cu apa. Dai in clocot, apoi reduci focul si lasi sa fiarba 20 de minute. Cureti ghimbirul si usturoiul de coaja si le dai prin razatoarea mica. Cureti ardeii iuti de seminte si ii tai marunt. 
Pui totul peste gogonele si mai fierbi 20 de minute sau pana se leaga siropul. Transferi in borcane si le sigilezi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata picanta dulceata gogonele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030515 (s)