News Flash:

Dulceata de visine - Cum o faci ca sa nu iasa foarte lichida

22 Iunie 2017
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg visine
2 kg zahar
1 lamaie
1 plic sare de lamaie (8g)

Mod de preparare:

Visinele curatate de samburi se pun direct in vasul in care o sa fierbem dulceata, eu le-am pus intr-un vas de 4,5l si a fost suficient. Visinele se pun in straturi impreuna cu zaharul ca sa se amestece mai usor, se adauga si zeama de lamaie si se pune imediat vasul pe foc iar in primele 5 minute se amesteca usor pana cand zaharul este complet topit.

Citeste si despre Dulceata de cirese amare

Cand incepe sa fiarba se formeaza o spuma care se poate indeparta cu o spumiera, eu am lasat-o asa. Se fierbe la foc mic timp de 80-90 minute, pana cand siropul este legat, apoi se adauga sarea de lamaie si dupa ce se amesteca se opreste focul. Se pune fierbinte in borcane care se astupa cu capace.
Dulceata de visine de casa reteta,

Daca nu suntem siguri cand dulceata este gata atunci scoatem 2-3 linguri de sirop pe o farfurioara si o tinem la congelator 5 minute, verificam consistenta siropului care trebuie sa curga dar sa fie legat.

Reteta de dulceata de visine ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visine dulceata foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014994 (s)