News Flash:

Dulceata de portocale

29 Ianuarie 2014
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 portocale
5 linguri de zahar
1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se curata portocalele de coaja si se taie bucatele mici deasupra vasului in care se va face fierberea pentru a nu pierde nici un pic din suc. Se adauga zaharul si se lasa cca 1 ora la rece. Se pune la foc mic cca 30 minute pana ce portocala fierbe si sucul scade, moment in care adaugam zeama de lamaie si ii mai dam un clocot. Se poate pastra la frigider, 1-2 zile.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulceturi retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9123 viz    0 com
1910 viz    0 com
57543 viz    10 com
2085 viz    0 com
1832 viz    0 com
1949 viz    0 com
2805 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025769 (s)