News Flash:

Dulceata de pepene galben

20 August 2012
2739 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 2 kg pulpa pepene galben
2 lamai mici
500 g zahar

Mod de preparare:

Pepenele l-am curatat de coaja si seminte si l-am taiat cubulete mai marisoare. L-am amestecat cu zaharul si zeama de lamaie si l-am dat la frigider pentru vre-o 3 ore,
cand pepenele si-a lasat suficient suc. Am pus pe foc mic o cratita de tuci (sau un vas cu fund dublu) in care am pus pulpa de pepene cu suc cu tot.
Am lasat cca 2 ore jumatate, spumand de cate ori a fost nevoie. Cand a fost gata, am pus dulceata in borcane sterilizate in cuptor, le-am pus capacul, si le-am lasat in cuptorul stins, acoperite cu un prosop pana a doua zi.
Dulceata de pepene galben pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamai zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2213 viz    0 com
3253 viz    0 com
2307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019022 (s)