News Flash:

Dulceata de mure II

14 Iulie 2011
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de mure
Ingrediente: 1 kg zahar 1 kg mure 3 l apa plata zeama de la 1/2 lamaie esenta de vanilie Mod de preparare: Zaharul se topeste in 3 litri de apa plata, zeama de lamaie si esenta de vanilie. Cand zaharul este bine legat, se adauga un kilogram de mure si se da focul mai iute, sa se lege repede. sursa articol: http://www.cepapam.ro sura fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

campari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4166 viz    1 com
1903 viz    0 com
1055 viz    0 com
3143 viz    0 com
1726 viz    0 com
3397 viz    0 com
1041 viz    0 com
3636 viz    0 com
1042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017189 (s)