News Flash:

Dulceata de mure II

14 Iulie 2011
992 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de mure
Ingrediente: 1 kg zahar 1 kg mure 3 l apa plata zeama de la 1/2 lamaie esenta de vanilie Mod de preparare: Zaharul se topeste in 3 litri de apa plata, zeama de lamaie si esenta de vanilie. Cand zaharul este bine legat, se adauga un kilogram de mure si se da focul mai iute, sa se lege repede. sursa articol: http://www.cepapam.ro sura fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

campari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4239 viz    1 com
1945 viz    0 com
1099 viz    0 com
3218 viz    0 com
1769 viz    0 com
3428 viz    0 com
1066 viz    0 com
3905 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020005 (s)