News Flash:

Dulceata de mure II

14 Iulie 2011
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de mure
Ingrediente: 1 kg zahar 1 kg mure 3 l apa plata zeama de la 1/2 lamaie esenta de vanilie Mod de preparare: Zaharul se topeste in 3 litri de apa plata, zeama de lamaie si esenta de vanilie. Cand zaharul este bine legat, se adauga un kilogram de mure si se da focul mai iute, sa se lege repede. sursa articol: http://www.cepapam.ro sura fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

campari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4294 viz    1 com
1995 viz    0 com
1155 viz    0 com
3300 viz    0 com
1812 viz    0 com
3486 viz    0 com
1106 viz    0 com
4124 viz    0 com
1173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013659 (s)