News Flash:

Dulceata de mure

6 Iunie 2011
2327 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de mure
Ingrediente: 1 kg de zahar 1 kg de mure 1/2 de baton de vanilie 3 linguri cu zeama de lamaie 3 pahare cu apa Mod de preparare: Se aleg mure mari, intregi si bine coapte, se pune siropul la fiert. La primele clocote se adauga o lingura cu zeama de lamaie si cand este bine legat se pun si murele. Se continua fierberea, se pune restul de lamaie si vanilia. In timpul fierberii se misca mereu cratita, se incearca si, cand siropul sta bob, dulceata este suficient de legata. Se ia spuma si se rastoarna in alt vas, cand s-a racit se toarna in borcane. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3854 viz    0 com
1736 viz    0 com
1161 viz    0 com
4808 viz    0 com
5971 viz    0 com
9676 viz    0 com
2608 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013095 (s)