News Flash:

Dulceata de mure

6 Iunie 2011
2632 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Dulceata de mure
Ingrediente: 1 kg de zahar 1 kg de mure 1/2 de baton de vanilie 3 linguri cu zeama de lamaie 3 pahare cu apa Mod de preparare: Se aleg mure mari, intregi si bine coapte, se pune siropul la fiert. La primele clocote se adauga o lingura cu zeama de lamaie si cand este bine legat se pun si murele. Se continua fierberea, se pune restul de lamaie si vanilia. In timpul fierberii se misca mereu cratita, se incearca si, cand siropul sta bob, dulceata este suficient de legata. Se ia spuma si se rastoarna in alt vas, cand s-a racit se toarna in borcane. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4570 viz    0 com
1942 viz    0 com
1350 viz    0 com
5076 viz    0 com
6292 viz    0 com
10845 viz    0 com
2866 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017247 (s)