News Flash:

Dulceata de mure

6 Iunie 2011
2518 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de mure
Ingrediente: 1 kg de zahar 1 kg de mure 1/2 de baton de vanilie 3 linguri cu zeama de lamaie 3 pahare cu apa Mod de preparare: Se aleg mure mari, intregi si bine coapte, se pune siropul la fiert. La primele clocote se adauga o lingura cu zeama de lamaie si cand este bine legat se pun si murele. Se continua fierberea, se pune restul de lamaie si vanilia. In timpul fierberii se misca mereu cratita, se incearca si, cand siropul sta bob, dulceata este suficient de legata. Se ia spuma si se rastoarna in alt vas, cand s-a racit se toarna in borcane. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4267 viz    0 com
1866 viz    0 com
1285 viz    0 com
4963 viz    0 com
6179 viz    0 com
10482 viz    0 com
2776 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018470 (s)