News Flash:

Dulceata de gutui

4 Octombrie 2011
2666 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de gutui
Ingrediente: 1 kg gutui cantarite dupa ce au fiert 1/2 baton vanilie 1 kg zahar 3 linguri zeama de lamaie 3 pahare apa Mod de preparare: Mai intai se spala gutuile, se curata de coaja si de seminte, se taie cubulete. Se fierb in apa clocotita pana se inmoaie. Se prepara un sirop din zahar si apa in care au fiert gutuile. Se pune la fiert si cand s-a legat se ia de pe foc si se adauga bucatile de gutui. Se lasa deoparte 10-15 minute, apoi se pun din nou la fiert. Dupa aceea se pun zeama de lamaie si vanilia. Daca este suficient de legata, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se pune in borcane. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors rom ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2166 viz    0 com
2159 viz    0 com
2255 viz    0 com
1886 viz    0 com
1460 viz    0 com
2396 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013121 (s)