News Flash:

Dulceata de gogonele

20 August 2015
2427 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.8 kg gogonele (rosii crude), taiate in 4
900 gr zahar organic
1 lamaie (data pe razatoare si stoarsa de zeama)
1 pastaie de vanilie
o bucatica de ghimbir
un betisor de scortisoara

Mod de preparare:

1. Amesteca boabele de vanilie cu 50 gr de zahar, ca sa obtii o pudra fina.
2. Pune toate ingredientele intr-o oala mare si lasa-le sa fiarba. In general, dureaza o ora.
3. Scoate scortisoara cand continutul ajunge la 200 de grade Celsius.
4. Toarna gemul in borcane, infileaza capacele si pune-le intr-o oala, la sterilizat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dulceata gogonele gem gogonele gogonele verzi conserve
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2829 viz    0 com
1271 viz    0 com
4888 viz    0 com
1097 viz    0 com
1971 viz    0 com
1118 viz    0 com
1086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019979 (s)