News Flash:

Dulceata de dovleac

6 Martie 2014
1994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.6 kg pulpa de dovleac
800 g zahar
o lamaie

Mod de preparare:

Curatim dovleacul de coaja si taiem feliile cuburele mici pe care le punem intr-o oala antiaderenta, adaugam si zaharul si lasam citva timp pana vedem ca a lasat suc si s-a topit un pic zaharul. Recunosc ca eu l-am lasat mai multisor, adica era topit tot zaharul.
Spalam bine lamaia, taiem in patru doar coaja si o punem peste dovleac. Punem vasul pe aragaz, iar dupa vreo jumatate de ora scoatem cojile de lamaie si lasam in continuare dulceata, la foc mic, si cu grija sa invartim ca sa nu se lipeasca, pana ajunge la consistenta dorita.
Intre timp pregatim borcanele spalate si uscate, iar in momentul cand am inchis aragazul punem dulceata asa fierbinte in borcane si infiletam.

Dulceata de dovleac
recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2433 viz    0 com
1217 viz    0 com
2223 viz    0 com
963 viz    0 com
923 viz    0 com
1889 viz    0 com
1621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028632 (s)