News Flash:

Dulceata de cirese

7 Iulie 2011
3271 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de cirese
Ingrediente: 3 kg cirese 1.5 kg zahar Mod de preparare: Ciresele se spala, se scot samburii si se pun intr-o oala impreuna cu zaharul. Se amesteca la inceput pana se topeste zaharul, iar pe urma doar din cand in cand. Cand incepe sa se lege compozitia, se poate face proba pentru a vedea daca e gata dulceata. Se pune o lingura de dulceata pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se inclina putin farfuria: daca dulceata curge, mai trebuie fiarta, daca nu, este gata. Dulceata fierbinte se toarna in borcane sterilizate, apoi se pun intr-o patura pana a doua zi sa se raceasca lent. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rooibos coacaze rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1796 viz    0 com
3466 viz    0 com
1091 viz    0 com
4067 viz    0 com
1146 viz    0 com
3104 viz    0 com
8719 viz    0 com
9938 viz    0 com
1036 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019140 (s)