News Flash:

Dulceata de ceapa rosie cu otet balsamic

22 Iulie 2019
893 Vizualizari | 0 Comentarii

Vara iti aduce o bogatie de fructe, legume, condimente si ierburi. Le poti aduna pe toate in felurite dulceturi de legume si fructe si in siropuri de care te vei bucura tot anul! Dulceata de ceapa rosie cu otet balsamic este una dintre ele.

Ingrediente:

  • 1 kg ceapa rosie
  • 200 ml vin rosu
  • 50 ml otet balsamic
  • 250 g zahar brut

½ lingurita sare

Mod de preparare:

Cureti ceapa, o tai pestisori, apoi presari sarea si o lasi 5 minute. O pui intr-o oala cu zaharul si cu vinul rosu si fierbi la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat si siropul incepe sa se lege, torni otetul balsamic. Mai lasi pe aragaz inca 15-20 de minute, apoi dai oala deoparte. Pastrezi in borcane sigilate sau intr-o caserola inchisa ermetic, la frigider.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021120 (s)