News Flash:

Dulceata de capsuni, reteta fara conservanti. Cum se face

4 Iunie 2019
1685 Vizualizari | 0 Comentarii

Este sezonul capsunelor, iar gospodinele sunt gata sa pregateasca delicioasa dulceata din acest fructe. Iata cum se prepara, fara sa adaugi conservanti.

Ingrediente pentru dulceata de capsuni:

  •  
  • 1 kilogram de capsuni
  • 1 kilogram de zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Dulceata de capsune, reteta fara conservanti. Cum se face. Se spala capsunele si se aseaza intregi intr-un vas (fara codite). Se toarna zaharul si se lasa peste noapte intr-un loc racoros. A doua zi se pun la fiert cu zeama pe care si-au lasat-o si se lasa la foc mic, aducand spuma care se formeaza deasupra, scrie adevarul.ro.

Borcanele si capacele se spala bine si se scufunda intr-un vas cu apa clocotita pentru sterilizare. Dupa ce a fiert dulceata si a scazut, se adauga zeama de lamaie si se opreste focul. Dulceata se pune fierbinte in borcane si se aseaza pe o tava de inox, pentru a nu se sparge. Se pun rapid capacele si se lasa acoperite cu un prosop gros pana se racesc.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata capsuni dulceata vara reteta dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018552 (s)