News Flash:

Dulceata de capsuni cu rom

6 Iunie 2013
2237 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 kg de capsuni
2 kg de zahar
1 lamaie
120 ml de rom brun

Mod de preparare:

Mai intai, spala si curata bine capsunile, apoi pune-le intr-un castron mai mare si adauga peste ele zaharul. Pune-le la frigider aproximativ 24 de ore.
Dupa aceea, separa sucul obtinut de fructe. Rade coaja de la lamaie si stoarce si zeama intr-un vas, separat. Pune apoi la fiert sucul de la capsuni, coaja de lamaie, cat si zeama si lasa-le pe foc aproximativ 50 de minute, amestecand incontinuu.
Cand s-a legat putin compozitia, adauga capsunile si romul brun si mai lasa-le sa fiarba, la foc mic, inca 25 de minute. Inainte de a pune dulceata in borcane, incalzeste-le la cuptor, apoi pune-le cu capul in jos si inveleste-le intr-o patura.
Dulceata de capsuni cu rom se serveste la temperatura camerei, simpla sau pe paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni lamaie rom brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3086 viz    0 com
3745 viz    0 com
2920 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031698 (s)