News Flash:

Dulceata de caise cu migdale

16 Iulie 2019
165 Vizualizari | 0 Comentarii

Vara iti aduce o bogatie de fructe, legume, condimente si ierburi. Le poti aduna pe toate in felurite dulceturi de legume si fructe si in siropuri de care te vei bucura tot anul! Dulceata de caise cu migdale este una dintre ele.
 
Ingrediente:

  • 800 g zahar
  • 500 ml apa
  • 50 caise mai mici
  • 200 g migdale crude

Mod de preparare:

Faci un sirop din apa cu zahar si il fierbi pana scade la jumatate. Intre timp, speli caisele, le tai jumatati si le scoti samburii. Alegi fructe coapte, dar ferme la atingere. Cand siropul a scazut, rastorni caisele si fierbi la foc mic inca 30 de minute, amestecand ocazional pentru a nu se lipi. In ultimele 10 minute, pui in dulceata samburii de migdale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata caise
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016381 (s)