News Flash:

Dulceata de banane

28 Iunie 2012
2388 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g banane
500 g pulpa de grapefruit rosu
350 ml suc de portocale
un plic de gelatina alimentara
un plic de sare de lamaie

Mod de preparare:

Bananele, pulpa de grapefruit decojita si sucul de portocale se pun la fiert intr-o oala, unde se amesteca bine cu gelatina si cu sarea de lamaie. Compoziţia se amesteca tot timpul. Atunci cand dulceaţa capata o consistenţa legata, se ridica oala de pe aragaz, se indeparteaza spuma si se umplu imediat borcanele care, inainte de a fi depozitate la loc intunecat si racoros, se lasa pe capac circa 5 minute.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane gelatina alimentara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4966 viz    0 com
5557 viz    1 com
2640 viz    0 com
1907 viz    0 com
5040 viz    0 com
2385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027985 (s)