News Flash:

Dulceata de ardei iute

1 August 2019
250 Vizualizari | 0 Comentarii

O bogatie de fructe, legume, condimente si ierburi va umple de arome in aceasta vara bucataria ta. Combinatii inedite, dar delicioase, gusturi deosebite si o savoare de neuitat. Le poti aduna pe toate in felurite dulceturi de legume si fructe si ^n siropuri de care te vei bucura tot anul!

Ingrediente:

  • 4 ardei capia rosii
  • 10-12 ardei rosii foarte iuti
  • 20 rosii cherry
  • 300 g zahar
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Speli toti ardeii, ii cureti de codite, seminte si de nervuri si ii maruntesti fin. E indicat sa folosesti manusi chirurgicale cand cureti ardeii iuti. Ii pui intr-o cratita? antiaderenta, cu zaharul si cu praful de sare. Tai rosiile in sferturi si le adaugi peste ardei. Fierbi la foc mic si amesteci in dulceata? din cand in cand. Dupa 40-45 de minute, stingi focul, lasi la racorit si o rastorni in borcane sterilizate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016974 (s)