News Flash:

Drob vegetarian de Pasti

7 Aprilie 2016
2905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 gr linte rosie
230 gr ciuperci tocate marunt
1 morcov tocat marunt
1 ceapa tocata marunt
5 oua (2 pentru compozitie, 3 pentru a le baga in umplutura)
patrunjel
marar
2-3 cepe verzi
putin cimbru
sare de mare
piper

Mod de preparare:

1. Fierbe lintea in jur de un sfert de ora, apoi scurge-o bine.
2. Soteaza ceapa tocata (nu cea verde), ciupercile si morcovul.
3. Dupa 7-10 minute ia-le si amesteca-le cu lintea fiarta.
4. Adauga 2 oua, patrunjelul, ceapa verde, mararul, sarea de mare, piperul si cimbrul.
5. Fierbe 3 oua.
6. Unge cu putin unt o tava de cozonac, pune compozitia in ea si baga ouale fierte in ea (bineinteles,
7. Baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute.
Inainte de a scoate drobul din tava, lasa-l putin sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drob vegetarian drob pasti drob linte drob ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1529 viz    0 com
2469 viz    0 com
827 viz    0 com
2892 viz    1 com
1738 viz    0 com
48017 viz    0 com
1278 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016397 (s)