News Flash:

Drob vegetarian cu umplutura de ciuperci

14 Martie 2017
373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:
500 g de ciuperci proaspete sau din conserva
1 punga soia granule (sau cuburi, dar acestea trebuie trecute apoi prin masina de tocat)
2 legaturi ceapa verde
2 fire de usturoi verde
1-2 ardei iuti (curatati de seminte)
3 linguri ulei
1 ou
1 legatura patrunjel verde
1 legatura marar verde
sare
piper
 
Pentru aluat:
200 g faina
1 ou
1 lingura de unt (sau 2 linguri de ulei)
1 varf de lingurita de sare
 
Mod de preparare:

Pune soia la muiat in apa fiarta timp de 30 de minute, apoi stoarce-o de apa si las-o sa se raceasca.
Taie marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute si pune-le la calit cu putin ulei intr-o cratita.
Adauga apoi ciupercile taiate felii si sare si lasa-le la foc mic pana scad.
Dupa ce s-au racit ciupercile, adauga verdeata tocata marunt in prealabil, soia fiarta, 1 ou, piper si sare dupa gust.
Amestecul astfel obtinut se toarna peste aluatul preparat din: 200g de faina, 1 ou, 1 lingura de unt si sare.

Unge o tava de cozonac sau un vas termorezistent cu putin ulei si aseaza foaia de aluat, astfel incat sa ramana marginile mari care vor acoperi apoi umplutura.

Pune umplutura in tava peste aluat si intoarce marginile pentru a acoperi amestecul. Poti unge aluatul cu ou inainte de a-l introduce in cuptor. Da cuptorul la foc mediu pana cand se rumeneste aluatul pe margini (aproximativ 30 de minute).
Se serveste taiat in felii dupa ce s-a racit.

sursa: acasa

drob vegetarian drob ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018028 (s)

loading...