News Flash:

Drob vegetarian

25 Ianuarie 2012
2016 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob vegetarian
Ingrediente:

1 dovlecel tocat
2 felii de paine integrala
1 ceapa tocata marunt
2 morcovi tocati
40 g boabe de porumb din conserva
700 g linte din conserva
3 oua batute
1 lingurita chimion
2 linguri coriandru
2 rosii taiate cubulete

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt. Punem painea intr-un blender pentru a obtine firimituri fine. Amestecam firimiturile de paine cu ceapa, morcov, dovlecel, linte, ou, coriandru, chimion si ½ din cantitatea de porumb. Asezonam cu sare si amstecam bine. Compozitia se pune in tava pregatita. Se baga la cuptor timp de 55 de minute. Se taie felii groase si se aseaza pe un platou. Intre timp se amesteca rosii cu boabele de porumb ramase si coriandru tocat. Drobul se serveste cu salatica de rosii.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel paine integrala ceapa morcovi oua chimion coriandru rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1999 viz    0 com
1230 viz    0 com
1907 viz    0 com
2726 viz    0 com
1201 viz    1 com
2178 viz    0 com
2387 viz    0 com
1545 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015040 (s)