News Flash:

Drob taranesc de legume

2 Mai 2011
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob taranesc de legume
Ingrediente: - 1 dovlecel - 1 vanata - o legatura de ceapa verde - o legatura sparanghel - 1 broccoli micut - 1 morcov mare - 3 rosii micute - 1 ardei gras rosu - 1 ardei gras verde - 3 buc mari ciuperci - marar - patrunjel - sare - piper dupa gust - 2 oua - 3 linguri smantana - 150 gr branza feta - 7 linguri faina Mod de preparare: Legumele se toaca, se amesteca cu ouale batute cu smantana cu faina , sarea piperul, verdeata tocata. Se tapeteaza cu unt o forma de chec (sau cu ulei) si se pune drobul. In el se pun bucatelele de branza din loc in loc. Se da la cuptor in jur de 60 de minute la 180 grade...
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane fasole rosie soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016920 (s)