News Flash:

Drob din carne de curcan cu mar

14 Aprilie 2012
4233 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de curcan cu mar
Ingrediente:

500 g carne de curcan tocata
1 lingurita praf de usturoi
2 linguri patrunjel tocata
2 felii de bacon tocate marunt
1 ceapa tocata
2 lingurite boia dulce
1 mar dat prin razatoare
130 g sos barbecue

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem o tava de cozonac. Amestecam carnea tocata, usturoiul, patrunjelul, baconul, ceapa, boia, marul si 1/3 din cantitatea de sos. Punem compozitia in tava si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Ungem suprafata cu sosul ramas si mai bagam la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cu legume fierte.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel bacon ceapa boia dulce mar sos barbecue cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019991 (s)