News Flash:

Drob de vinete II

30 August 2011
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de vinete II
Ingrediente: 3 vinete 3 oua 3 linguri de gris 3 cepe potrivite 3-4 linguri ulei de masline marar patrunjel sare piper 1 ardei gras rosu Mod de preparare: Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert pana dau in clocot, timp de 3-4 minute. Se pun intr-o strecuratoare la scurs si racit. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Cand este usor sticloasa, se stinge focul si se lasa la racit. Vinetele reci se amesteca impreuna cu ceapa, ardeiul taiat marunt, verdeata tocata, ouale, grisul. Se condimenteaza toata compozitia si se pune intr-o forma de cozonac tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor si se lasa la foc potrivit timp de 40-45 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din forma si se taie rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sura fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir candel retete vegetariene tocator oua ceapa placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1300 viz    0 com
1530 viz    0 com
3001 viz    0 com
3098 viz    0 com
3297 viz    0 com
1605 viz    0 com
1259 viz    0 com
2370 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018857 (s)