News Flash:

Drob de vinete

2 Mai 2011
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de vinete
Ingrediente: 3 vinete mai mici 2 cepe taiate marunt 2 ardei grasi taiati cuburi 3 oua 2 linguri ulei 4 linguri pesmet 2 linguri faina un varf de cutit praf de copt marar, patrunjel , sare, piper Mod de preparare: Curatam vinetele, le taiem cubulete si le punem la fiert in apa cu sare, pentru 20 min. Le scurgem apoi bine, intr-o strecuratoare. Intr-o tigaie, calim ceapa si ardeiul 3-4 min. Dam deoparte, si lasam sa se raceasca putin. Batem spuma ouale cu putina sare. Oprim putin din ele pentru uns drobul pe deasupra. Intr-un vas punem vinetele (scurse bine), ceapa si ardeii caliti, verdeata taiata marunt, pesmetul, faina amestecata cu praful de copt, ouale, sare piper. Omogenizam bine. Intr-o forma de cozonac (sau alt vas care merge la cuptor), punem hartie de copt si turnam compozitia de drob. Ungem cu oul oprit, si dam la cuptor 45 min. la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca bine, si apoi se portioneaza dupa dorinta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane fasole rosie tocator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1037 viz    0 com
1528 viz    0 com
1328 viz    0 com
2039 viz    0 com
1027 viz    0 com
5450 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019165 (s)