News Flash:

Drob de vinete

13 Ianuarie 2012
2360 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 vinete mici
2 cepe medii
2 ardei grasi rosii
3 oua
faina cat cuprinde
piper

sare

Mod de preparare:


Am fiert  in apa cu sare vinetele taiate cubulete (aprox 10 min.) apoi le-am scurs foarte bine si le-am pasat in robot. Intre timp am calit ceapa si ardeii grasi taiati cubulete si le-am asezonat cu sare si piper, iar dupa ce s-a mai racit putin compozitia, am amestecat-o bine cu vinetele pasate, 2 oua si faina, pana s-a format o pasta ceva mai consistenta decat cea de chec. Am incins cuptorul si am tapetat o forma de chec cu hartie de copt, am turnat compozitia mea si am uns-o cu al 3-lea ou batut. Am tinut la cuptor pana s-a rumenit putin (aprox. 30 min). Drobul de vinete a putut fi taiat foarte bine abia dupa ce s-a racit complet.
Se portioneaza mult mai bine in feliute, iar consistenta este usor cremoasa.
Drob de vinete pregatit de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


vinete cepe ardei grasi oua faina piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014177 (s)